a

Politica de retur

Returul produselor

Puteti returna unul sau mai multe produse in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitionare. 

Pentru a beneficia de returul produselor, trebuie sa completati formularul de retur, iar apoi sa trimiteti produsele prin curier la sediul nostru:

 

Echipamente Individuale Protectie SRL

str. Burebista nr. 1, bl. I2, sc. B, ap. 22

61009 Piatra-Neamt, Neamt

Telefon: 0740 923 943

 

Puteti chema un curier care sa ridice comanda folosind serviciul colete-online.ro. Acest serviciu va prezinta o comparatie intre toti curierii disponibili pentru a putea alege pretul cel mai mic.

Costul livrarii va fi suportat de catre Cardiff.ro doar in cazul produselor cu defecte de fabricatie sau deteriorate in timpul transportului. In celelalte cazuri, costul transportului de retur va fi suportat exclusiv de catre cumparator. Valoarea produselor returnate va va fi inapoiata in termen de 14 zile calendaristice, in contul bancar specificat in formularul de retur.

Pentru ca tinem la satisfactia tuturor clientilor nostri, politica de retur se aplica atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Schimbul produselor

Puteti schimba articolele cu o alta marime plasand o noua comanda pe site care sa contina marimile corecte. Produsele nedorite vor fi returnate conform instructiunilor de mai sus din sectiunea „Returul produselor”.

Exceptii si note

Nu se pot returna produse aflate intr-una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

– Produs adus pe comanda speciala

– Produse din categoria lichidari de stoc

– Prezinta urme de folosire, deteriorare sau uzura

– Nu pot fi acceptate din motive de protectie a sanatatii sau igiena si care au fost desigilate

– Au fost personalizate la cererea cumparatorului

– Produse ce s-au murdarit ca urmare a neambalarii astfel incat sa fie deteriorate pe durata transportului

In cazul in care produsul este returnat si prezinta urme de deteriorare, uzura, zgarieturi, socuri, accesorii sau documente lipsa, ne rezervam dreptul de a accepta produsul si a opri o suma corespunzatoare, suma ce va fi comunicata ca urmare a evaluarii prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza orice retur care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.