Mănușile din HPPE cu grad de finete impletitura 13 si nivel C rezistenta la taiere, sunt alegerea perfectă pentru cei care lucrează în industria alimentară. Aceste mănuși oferă o protecție excelentă împotriva tăieturilor, în timp ce învelișul din nitril oferă un strat de protecție foarte puternic pentru o durabilitate sporită. Cu o clasificare de calitate alimentară, aceste mănuși sunt concepute pentru a se evita orice contaminare a produselor alimentare, asigurând un mediu sigur și igienic.
Material: HPPE, Elastic, Spuma Nitril
Caracteristici:
• Nivel C rezistență la tăiere
• Aprobate pentru manipularea sigură a alimentelor
• Culoarea albastră este conformă cu legislația privind siguranța alimentară
• Potrivite pentru fabricile de prelucrare a alimentelor și rezistente la grăsimi, grăsimi animale și uleiuri
• Strat exterior din spuma de nitril pentru aderenta optima in caz de umiditate sau mediu uscat
• Grad de finete impletitura 13
• Certificare CE
• Pungă de vânzare cu amănuntul care ajută la prezentarea pentru vânzările cu amănuntul
Standarde:
• EN ISO 21420 Dexteritate 5 – Standardul european pentru manusi de protectie – cerinte generale si metode de testare
• EN 388: 2016 + A1: 2018 – Manusi de protectie impotriva riscurilor mecanice
• EN 407 – Manusi de protectie impotriva riscurilor termice (caldura si/sau foc)
• EN 13130-1:2004 – Materiale si obiecte destinate sa vina in contact cu alimentele. Testarea substantelor care se pot transfera din materialele de ambalare in alimente
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.