Mănușa noastră din latex FD chemical B este special concepută pentru industria alimentară, cu o construcție din latex de înaltă calitate care rezistă la substanțe chimice și solvenți. Modelul incretit al suprafetei de prindere îmbunătățește controlul și reduce riscul de alunecare și cădere. Modelul mănușii se extinde până la antebraț, asigurând acoperire și protecție completă. Perfecta pentru o gamă largă de aplicații în prelucrarea și manipularea alimentelor.
Materiale: Latex, Bumbac
Caracteristici:
• Manusi cu rezistenta chimica
• Potrivite pentru fabricile de prelucrare a alimentelor și rezistente la grăsimi, grăsimi animale și uleiuri
• Impregnare latex pentru aderenta sporita
• Oferă protecție împotriva căldurii de contact până la 250°C timp de 15 secunde
• Aprobata pentru manipularea sigură a alimentelor
• Culoarea albastră este conformă cu legislația privind siguranța alimentară
• Certificare CE
• Siguranță alimentară conform CE
• Pungă de vânzare cu amănuntul care ajută la prezentarea pentru vânzările cu amănuntul
Standarde:
• EN ISO 21420
• EN ISO 374 + A1 (AKLPT) – Manusi de protectie impotriva produselor chimice si al microorganismelor
• EN 388 – Manusi de protectie impotriva riscurilor mecanice
• EN 407 – Manusi de protectie impotriva riscurilor termice (caldura si/sau foc)
• EN 13130-1:2004 – Materiale si obiecte destinate sa vina in contact cu alimentele. Testarea substantelor care se pot transfera din materialele de ambalare in alimente
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.